Egen tomt

Har du egen tomt? Da kan vi hjelpe deg  med å realisere boligdrømmen din. Vi har ulike modeller for både hus og hytter, alle med sin egen skreddersøm for individuelle behov og ønsker. Vi kan også tegne et helt nytt hjem for deg som passer perfekt inn på egen tomt. Inspirert av skandinavisk minimalisme og design, leverer vi unike løsninger som skiller seg ut i nabolaget.

Vi tar oss tid til kvalitet, og fokuserer på godt håndverk og bærekraftige materialer i våre hus og hytter.  

Bolig

Alt på ett plan, to etasjer, tre etasjer; vi leverer det meste! Ta med deg din boligidé til oss slik at vi sammen kan utvikle ditt drømmehjem. Du kan også la deg inspirere av noen av våre eksempelmodeller.

Vi skreddersyr alle våre prosjekter. Vi tar utgangspunkt i en av modellene du faller for, men resultatet blir unikt og tilpasset både  landskapet på tomta og dine ønsker.

La deg inspirere

Fritidsbolig

Naturen inn i stua, egen smørebod eller god plass til storfamilien; vi tar hensyn til alle dine ønsker når vi tegner fritidsboliger!

Vi vet at hytta er ditt andre hjem (eller kanskje det er første?). På hytta vil du slappe av og nyte. Gode planløsninger pakket inn i moderne skandinavisk arkitektur gir deg ro si sjelen og nytelser for øyet.

Vi tar oss tid til kvalitet, og skaper hytter som skal glede i mange generasjoner. 

La deg inspirere

En trygg prosess

Å levere et kvalitetsbygg handler både om materialvalg og om godt håndverk. Vi kvalitetssikrer prosessen fra de første plantegningene skisses til ferdigstilling av innvendige flater. Fra arkitekt til murer, snekker og rørlegger: vi sikrer at prosessen går smidig, og at alle involverte tar seg tid til kvalitet.  

«Vår opplevelse med Urbanhus er udelt positiv. De lekreste husene og bra folk. Anbefales!»

Rune Lothe, Haugesund