Prosessen

Vi tar oss tid til kvalitet i alle ledd. Det begynner med din idé Vi tegner, prosjekterer og bygger din drømmebolig basert på dine individuelle ønsker og identitet.

Ta gjerne en titt på våre prosjekter. Har du egen tomt fra før hjelper vi deg også med å bygge din moderne drømmebolig eller hytte.

Bolig

[

Trinn 1 - Fra idé til ferdig bygg

Finner du ikke den rette boligen på vår nettside?

Da tegner vi om boligen for deg, slik at den tilfredsstiller dine ønsker og behov eller vi tegner en helt ny bolig fra start. På vårt tegnekontor i Haugesund sitter det sivilarkitekter med bred kompetanse innen arkitekturprosjektering, klar til å skreddersy din bolig for deg. Vi bygger PÅ DIN ID! Dette er en svært viktig fase og har stor innvirkning på sluttresultatet – det er lurt å investere litt tid og penger på dette, tid til kvalitet.

[

Trinn 2 - Tegneavtale

Med en tegneavtale sikrer du deg best mulig resultat i forhold til budsjett, tomt, ønsker og behov. For å starte opp med et oppdrag, ønsker vi å formalisere dette med en tegneavtale. Avtalen vil stå i forhold til oppdragets kompleksitet og det arbeid som blir utført, enten på timepris eller fastpris som avtales i hvert enkelte tilfelle. Vi tilbyr en svært rimelig inngangsbillett til en unik, arkitekttegnet bolig som sikrer deg et maksimalt utbytte av din investering. Avtalen gjøres med Snø Eiendom AS. 

[

Trinn 3 - Byggeprosess

Når boligen tilfredsstiller dine ønsker og behov, går vi videre med å innhente priser hos våre samarbeidspartnere, entreprenør og aktuelle leverandører. Vi setter sammen tilbud til deg, iht. til de spesifikasjoner og valg vi har tatt. 

Vi leverer som regel nøkkelferdig bolig, men ikke i alle tilfeller. Dette avtales i hvert enkelt tilfelle. 

[

Trinn 4 - Kontrakt

Tegninger og tilbud danner grunnlag for kontraktsinngåelse og vi benytter oss av Standard Norge, bygge blankett 3425 (Bustadoppføringslova) og kan skrives med forbehold om f.eks. finansiering, godkjenning i kommunen osv. om det er ønskelig.

[

Trinn 5 - Søkeprosess

Når kontrakten er inngått, starter prosessen med å søke godkjenning for bygging i den aktuelle kommune. Det er en prosess som vi utfører. Når godkjenningen foreligger, starter selve byggingen og man kan glede seg over å se sin boligdrøm bli realisert!

Fritidsbolig

[

Trinn1 - Fra idé til ferdig hytte

Finner du ikke den rette hytten på vår nettside?
Da tegner vi om boligen for deg, slik at den tilfredsstiller dine ønsker og behov eller vi tegner en helt ny hytte fra start. På vårt tegnekontor i Haugesund sitter det sivilarkitekter med bred kompetanse innen arkitekturprosjektering, klar til å skreddersy din hytte for deg. Vi bygger PÅ DIN ID! Dette er en svært viktig fase og har stor innvirkning på sluttresultatet – det er lurt å investere litt tid og penger på dette – tid til kvalitet.

[

Trinn 2 - Tegneavtale

Med en tegneavtale sikrer du deg best mulig resultat i forhold til budsjett, tomt, ønsker og behov. For å starte opp med et oppdrag, ønsker vi å formalisere dette med en tegneavtale. Avtalen vil stå i forhold til oppdragets kompleksitet og det arbeid som blir utført, enten på timepris eller fastpris som avtales i hvert enkelte tilfelle. Vi tilbyr en svært rimelig inngangsbillett til en unik, arkitekttegnet hytte som sikrer deg et maksimalt utbytte av din investering. Avtalen gjøres med Snø Eiendom AS. 

[

Trinn 3 - Byggeprosess

Når hytten tilfredsstiller dine ønsker og behov, går vi videre med å innhente priser hos våre samarbeidspartnere, entreprenør og aktuelle leverandører. Vi setter sammen tilbud til deg, iht. til de spesifikasjoner og valg vi har tatt. 

Vi leverer som regel nøkkelferdig hytte, men ikke i alle tilfeller. Dette avtales i hvert enkelt tilfelle. 

[

Trinn 4 - Kontrakt

Tegninger og tilbud danner grunnlag for kontraktsinngåelse og vi benytter oss av Standard Norge, bygge blankett 3425 (Bustadoppføringslova) og kan skrives med forbehold om f.eks. finansiering, godkjenning i kommunen osv. om det er ønskelig.

[

Trinn 5 - Søkeprosess

Når kontrakten er inngått, starter prosessen med å søke godkjenning for bygging i den aktuelle kommune. Det er en prosess som vi utfører. Når godkjenningen foreligger, starter selve byggingen og man kan glede seg over å se sin drømmehytte bli realisert!

«Jeg likte rett og slett designet på husene til Urbanhus. Samtidig var hele prosessen profesjonell og med en god dialog undervis. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd – det er et flott hus!»

Martha Kold Bakkevig, Haugesund