Hytte
Hafjell

Hafjell har et fantastisk mulighetsrom, og byr på et vell av aktiviteter, turmuligheter og tett natur. Hytte i Hafjell har de siste årene blitt svært populært, og det med rette.

Vi kan bygge din hytte i Hafjell med et særpreg. Det blir en hytte som legges merke til, men som ikke står ut av landskapet. I ett med omgivelsene, og i ett med dine ønsker. 

Skreddersydd hytte i Hafjell

Hafjell som hytteområde er flerfoldig. Her kan du velge plassering ut i fra hva som er viktig for deg. Ønsker du umiddelbar nærhet til skibakken? Vil du ha en hytte lengre inn på fjellet, med direkte adkomst til skiløyper og stinett? Eller passer det bedre med hytte lengre ned i Hafjell, nærmere sentrum? Plassering av hytte påvirker ofte utformingen på hytta. 

Selv om vi tar utgangspunkt i ulike fritidsboligmodeller, er det skreddersøm vi leverer. Det betyr at vi kan endre og tilpasse alt som tidligere er bygget. Dermed sitter du igjen med en unik og moderne hytte som har optimal funksjonalitet. Du kan også være trygg på at alt av materialer er av høy kvalitet, og med bærekraft i fokus. 

Kvalitet i alle ledd

Som kunde av oss er du høyt verdsatt. Vi er stolte over at du betror din hyttedrøm til oss, og du skal dermed være trygg på at du får en hytte av høy kvalitet.

Arkitektene våre er oppdatert på alle løsninger som avdekkes etterhvert som utviklingen går fremover, og det kommer deg til nytte.

Fagfolkene våre har høy kompetanse og lang erfaring. Vi bruker kun entreprenører som vi vet leverer den kvaliteten vi står for.

Materialbruk utgjør en stor del helheten, og vi bruker miljøvennlige materialer så langt det lar seg gjøre. Dette løfter også kvaliteten på det ferdige produktet.

Smart bruk av teknologi gir deg grunnlaget for en smidig hverdag i din nye drømmehytte. 

«Vår opplevelse med Urbanhus er udelt positiv. De lekreste husene og bra folk. Anbefales!» 

Rune Lothe, Haugesund