Hytte
Kvitfjell

Kvitfjell har blitt et flott og attraktivt hytteområde. Med høy snøsikkerhet og fjell på alle kanter, ligger alle forhold til rette for herlige skidager i alpinbakken eller nydelige sykkelturer både oppover og nedover fjellet. 

Med hytte i Kvitfjell er du sikret noen av de beste naturopplevelsene du kan få hele året rundt. Og vi kan hjelpe deg med å oppfylle hyttedrømmen.

Fritidsboliger i Kvitfjell

Hytteutbyggingen i Kvitfjell de senere år er preget av at det tas hensyn til omgivelsene rundt. Og det er vår filosofi i alt vi bygger, uansett. I stedet for å endre landskapet slik at det passer vår utbygging, tilpasser vi designet av hytta etter landskapet. Dette innebærer også utstrakt bruk av naturlige materialer som tre og stein.

Vi kan tegne og bygge hyttedrømmen slik du ser den for deg, eller vi kan ta utgangspunkt i en av våre fritidsboligmodeller. Uansett hvilken variant du velger vil du få en stor grad av skreddersøm. Det er du som skal bo i fritidsboligen, og det er derfor svært viktig for oss å kunne gi deg de beste løsningene og oppfylle ønskene dine.

Med lang erfaring og høy kompetanse på alle områder, vil vi påse at ønskene og tankene du har omsettes til gode, langsiktige og funksjonelle løsninger.  

En prosess preget av kvalitet

Hytte Kvitfjell? Ja takk!

Vi leverer ikke ferdighytter. Vi leverer skreddersøm og virkeliggjør unike hyttedrømmer. Det innebærer at vi må ha høy standard på alt og alle vi jobber med, fra arkitekt og entreprenør til struktur og materialer. 

Vi skynder ikke på prosessen unødvendig. Hvis vi alle tar oss tid til å tenke på løsningene underveis, kjenne på valgene og lure litt ekstra, vil sluttproduktet bli langt bedre. Det skal være mulig å endre mening underveis, og da må vi sørge for at vi har rammer som tillater oss endring. Vi kan derfor bruke lengre tid enn andre leverandører, men det er fordi vi tar oss tid. Tid til kvalitet.

«Vår opplevelse av Urbanhus er udelt positiv. De lekreste husene og bra folk.»

Rune Lothe, Haugesund