Urbanhus | Snø Eiendom | Lillehammer, Hafjell, Kvitfjell

Urbanhus

Med et Urbanhus får du et hjem som uttrykker hvem du er. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bygg. Vi designer og bygger moderne, funkisinspirerte hus og hytter. På våre hjemmesider finner du et bredt spekter av modeller som i stor grad kan tilpasses dine individuelle behov. Våre husdesignere tegner om boligene etter dine ønsker, eller tegner fra scratch. Les mer om prosessen her.

Urbanhus
+ Snø Eiendom

Snø Eiendom tilbyr arkitekttegnede boliger fra Urbanhus.

Sammen med Urbanhus kan vi utvikle, bygge og gjennomføre spennende boligprosjekter av høy kvalitet. Vi designer og bygger moderne funkisinspirerte boliger og hytter med smarte løsninger.

Med Urbanhus på laget er vi sterkt tilrettelagt for å bygge og utvikle spennende boligprosjekter. Vi bygger moderne funkisinspirerte hus med smarte spennende løsninger. 

Skreddersydd bolig!

Har du egen tomt? Da kan vi hjelpe deg  med å realisere boligdrømmen din. Vi har ulike modeller for både hus og hytter, alle med sin egen skreddersøm for individuelle behov og ønsker. Vi kan også tegne et helt nytt hjem for deg som passer perfekt inn på egen tomt. Inspirert av skandinavisk minimalisme og design, leverer vi unike løsninger som skiller seg ut i nabolaget.

Vi tar oss tid til kvalitet, og fokuserer på godt håndverk og bærekraftige materialer i våre hus og hytter. 

 

 «Når man gleder seg til å komme hjem, gir hjemmet god livskvalitet!» 

Trine Dehli Cleve, Dansedommer og Urbanhuseier